Yaşlıları Yalnız bırakmadı!


Emin Pala, Belediye Başkanı Cemil Yaman, mahalle muhtarı Halis Polat ve diğer yetkilileri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “bu ziyaretinizden dolayı çok mutlu oldum. Yalnız olmadığımızı bilmek bizi memnun etmiştir. Sizlerin çalışmalarını yakinen takip ediyorum ve insana hizmet etmenin ne kadar büyük bir sevap olduğunu biliyorum. Allah sizin gücünüzün ve kuvvetinizin devamını hep versin” diye dua etti.

Belediye Başkanı Cemil Yaman’da Emin Amca’nın bu iyi dileklerinden dolayı çok duygulandığını ifade ederek “Biz yaşlılarımızın, hastalarımızın ve düşkünlerimizin hep yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Onların o samimi dualarıyla işlerimizin daha kolaylaştığı bilincindeyiz. Kendilerinin her zaman yanında olduğumuzu ve tüm sıkıntılarını bize rahatça aktarmalarını talep ediyoruz. Yaşlı, hasta ve düşkünlerimiz artık toplumuzun bir gerçeğidir. Onlara yaşamları boyunca destek olmak için Kültür ve Sosyal Müdürlüğümüz ile Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz çeşitli çalışmalarla destek olmaya gayret ediyorlar, bende bizzat bu çalışmaları takip ediyorum. Emin Amcamızın bu yaşına rağmen böyle dinç ve sağlıklı olması bizleri mutlu etmiştir. Kendisi beni bir evladı olarak görmesini ve her isteğini istisnasız olarak bildirmesini kendinden talep ettim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817