Yeni kaymakam göreve başladı

 İzmit Kaymakamı olarak görev yapan Osman Kaymak’ın Tunceli Valisi olarak atanmasının ardından, bir süredir kaymakamlık makamına atama yapılmamıştı. Yayınlanan son genelge ile Didim Kaymakamı olarak görev yapan Ersin Emiroğlu, İzmit Kaymakamı olarak atandı. Kaymakam Emiroğlu, resmen görevine başlayarak daire müdürleri ile tanıştı. Daha sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Emiroğlu, Kocaeli’yi yakından tanıdığını ifade etti.

 

YOL GÜZERGAHIMDI

Üniversite yıllarından beri Kocaeli’yi bildiğini ifade eden Kaymakam Ersin Emiroğlu, “Üniversiteyi İstanbul’da okuduğum için o yıllardan beri Kocaeli’yi biliyor ve tanıyorum. Bir nevi yol güzergahımdı. Kocaeli’de o yıllardan beri çok fazla arkadaşım var. Ayrıca Sakarya’nın Kaynarca ilçesinde kaymakamlık yaptım. Bu sebeple de Kocaeli’yi oldukça yakından tanıyorum. Bu kentin sokaklarında gezmişliğim oldukça fazla” dedi.

 

HUZUR İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ

İzmit’e geldiği için mutlu olduğunu dile getiren Emiroğlu, “İzmit’e isteyerek geldim. İki kızım da İstanbul’da üniversitede okuyor. Onlara yakın olmak ayrıca beni mutlu etti. Umuyorum ki burada huzur içinde çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vereceğiz. İzmit büyük bir ilçe. Bu ilçeye yakışır hizmetler yapmak için mesai harcayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız” açıklamasında bulundu.

 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817