YENİ YALI ÜST GEÇİDİ İÇİN VEKİLDEN YARDIM İSTENDİ
 AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ı konuk eden Körfez Muhtarları Dernek Başkanı Yusuf Yanar ve ilçenin muhtarları, ilçe hakkındaki sorunları ileterek destek istediler. Yusuf Yanar, öncelikli sorun olarak çöp fabrikası ve mahkeme kararı ile yıkılması istenen üst geçit hakkında destek istedi. Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a, yaşananları aktaran Yusuf Yanar, ‘’Bu üst geçit yaklaşık 24 bin nüfusu kapsayan iki mahalle arasındaki iletişimi sağlıyor. Buna diğer ulaşım yapan insanları da eklerseniz, her gün binlerce insan bu üst geçidi kullanıyor. Davacı aileye gerek Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, gerekse Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından çözümler önerildi.
Geçidin tamamen kapatılması ve binalarda yaşayan insanları rahatsız etmeyecek şekilde kullanımı da önerildi. Şu ana kadar geri adım atılmadı ve zaman kazanıldı. Burada, her iki tarafı da mağdur etmeyecek ve insanları üst geçitsiz bırakmayacak bir çözüm bulunmalı, sizden bu konuda ve Tütünçiftlik Fener Gölü’nün halka geri verilmesi konusunda yardım istiyoruz’’ dedi.

Mehmet Akif Yılmaz, konu hakkında bilgi sahibi olduğunu ve yapılan girişimlerin yeterli olmaması halinde devreye gireceğini, diğer konularda da gereken çalışmaların yapılacağını söyledi. Ziyarete, AKP İlçe Başkanı Osman Badem ve ilçe yönetimi de katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817