Yıldız, “2 Milyon 871  Genç İşsizken Bunun Açıklaması Yapılmalı”

İlçe de yapılan yazılı açıklama İlçe Başkanı Bülent Yıldız, İlçe Eğitim Sekreteri İbrahim Şeker, İlçe Bilişim Sorumlusu Hasan Ali Hamarat, İlçe Yöneticisi Hatice Uçar, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Baran Irmak, İlçe Kadın Kolları Başkanı Naciye Seçilmiş tarafından yapıldı.

Bülent Yıldız tarafından okunan ortak basın açıklamasında, “Türkiye genelinde resmi rakamlara göre 4 milyon 396 bin işsiz vatandaşımız mevcut. Ancak gerçek sayıların bu rakamlardan fazla olduğu kuşkusuzdur. 2 milyon 871 bin gencimiz işsizlikle mücadele ediyor. Bu zor şartlarda bir dönem belediye başkanlığı yapmış, bir dönem belediye iştirak şirketi olan Yarpaş’a Genel Müdürlük yapmış İsmail Baran’ın, sırf emekli olmak için Kartepe Belediyesi’nde memur yapıldığı iddiasını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın maddi sıkıntılar yüzünden bunalımlar yaşayıp bir takım acı olaylar yaşamasına sebep olan bu günlerde İsmail Baran’a yapıldığı iddia edilen bu kayırıcı tutum kabul edilemez. Kendisini bu konu hakkında kamuoyuna bilgi vermeye davet ediyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817