Yılın Ahisi Derince’den
 Derince Esnaflar ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın, Recai Özşahin ve Kocaeli’de Yılın Ahisi seçilen Ali Polat, Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık’ı makamında ziyaret etti

Işık, Polat’ı tebrik etti

Kocaeli’de Yılın Ahisi bu kez Derince’den seçildi. Derince Esnaflar ve Sanatkarlar Odası’nın başarılı çalışmaları sonucunda Yılın Ahisi ilçe esnaflarından Ali Polat oldu. Yılın Ahisi seçilen Polat, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ve Recai Özşahin ile birlikte Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık’ı makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Işık, Yılın Ahisi seçilen Ali Polat’ı tebrik ederek Derince Esnaflar ve Sanatkarlar Odası’nı da elde ettikleri başarıdan dolayı kutladı.

Ahilik Haftası Kent Meydanı’nda

Yılın Ahisi seçilen Ali Polat, 26 Eylül Cuma (Yarın) günü İzmit Küçük Sanayi Sitesi’nde Kocaeli Valiliği’nin Ahilik Haftası nedeni ile düzenleyeceği programda şed kuşanacak. Ayrıca Ahilik Haftası Derince’de de kutlanacak. 27 Eylül Cumartesi günü Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek olan program Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık’ın da katılımı ile saat 10.00’da Derince Kent Meydanı’nda start alacak. Öte yandan Derince Belediye Başkan Vekili Nurettin Işık’ı Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın ve Darıca İlçe Nüfus Müdürü Hamza Kaya da ziyaret etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817