YILMAZ: 13 YILDA BÜYÜK HİZMETLER YAPILDI
 SKM programları kapsamında dün Darıca'da ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz partisinin 13 yılda Kocaeli'ne yapılan yatırımlarını anlattı. Ziyaretlerine ilk olarak Darıca İlim Yayma Cemiyeti ile başlayan Mehmet Akif Yılmaz burada partisinin Kocaeli'ye yaptığı Gençlik ve Spor yatırımlarından bahsetti. Yılmaz; "Kocaeli'ye iktidarımız süresinde tam 905,8 Milyon TL Gençlik ve Spor yatırımı yapıldı. Bu yatırımlarla gençlerimiz çeşitli spor branşlarında kendilerini geliştirme imkânı buldular ve yeni dönemde de bu yatırımlar kat be kat devam edecek" dedi.  İlim Yayma Cemiyeti ziyaretinin ardından Çankırı Kayıçivi derneğinin yaren gecesine katılan Mehmet Akif Yılmaz burada gençlerle sohbet etti. 

 

EĞİTİMDE ÇAĞ ATLIYORUZ

Darıca'da seçim çalışmaları yapan Mehmet Akif Yılmaz, Ak Parti iktidarı süresince eğitimde devrim niteliğinde proje ve yatırımlar yapıldığından bahsederek "Eğitimde ülke olarak âdete yeni bir çağdayız. Öğrencilerimizin  teknolojiyi okullarımızda sonuna kadar kullanmalarını Sağlamak için projeler geliştiriyoruz. Yavrularımızı geleceğe tam donanımlı olarak hazırlamak istiyoruz. Hedeflediğimiz Yeni büyük Türkiye'yi onlar inşa edecekler inşallah. "dedi 

 

ASKER UĞURLADI

Mehmet Akif Yılmaz, Darıca ziyaretlerine Yavuz Selim mahallesinde ikamet eden Orhan Çarıkçı'nın asker uğurlamasına katılarak son verdi. Yılmaz, Çırakçıya "Rabbim hayırlısıyla kazasız belasız gidip dönmeyi nasip etsin Allah'a emanet ol" diyerek Darıca'dan ayrıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817