YILMAZ'DAN GENÇLERE ALTIN ÖĞÜTLER
  

SKM programları kapsamında Derince ‘de ziyaretlerde bulunan Mehmet Akif Yılmaz ilk olarak Derince Sosyal Hizmetler müdürlüğünü ziyaret ederek personelle hasbihal etti. Ardından İshakçılar köyüne geçen Mehmet Akif Yılmaz burada köy esnafını ziyaret ederek destek ve duasını aldı. Köy sakinleriyle de hasbihal eden Yılmaz, İshakçılar köyü seçim bürosunun açılışına geçti.

 

MİLLETİMİZ OYUNUN FARKINDA

İshakçılar köyünde seçim bürosu açılışını, Derince ilçe başkanı İbrahim Şirin, Meclis üyeleri ve partililerle gerçekleştiren Yılmaz söz alarak; "2001 yılında bu millete Allah'ın bir lütfu olarak kurulan Ak Partimiz kısa sürede devrim niteliğinde icraatlar gerçekleştirdi. Milletimiz artık muhalefetin eski Türkiye vaatlerine kanmıyor ve oynanan oyunları apaçık görüyor bu seçim milletimizin kararı yeniden istikrarın devamı olacaktır." dedi.

 

TÜRKİYE'MİZ UÇUŞA HAZIR

Derince ziyaretlerinin sonunda Gümüşhane Kelkitliler Derneğinde ilk kez oy kullanacak gençlerle buluşan Mehmet Akif Yılmaz, gençlere altın öğütler vererek Türkiye'nin dününü ve bugününü anlattı. Yılmaz; "Eski Türkiye'de darbeler vardı, ödenemeyen IMF borçları vardı, ülkemizin dünyada ki itibarı yerlerde idi. Fakat yeni Türkiye ile ülkemiz artık uçuşa geçmeye hazır yeni Anayasa ve Başkanlık sistemi modeli ile artık geri dönüşe kapalı daima ileriyi hedefleyen bir Türkiye'de yaşıyor olacağız." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817