Yine aynı bulvar, yine kaza
 Ömer Türkçakal Bulvarı Galericiler Sitesi girişinde meydana gelen trafik kazasında lüks jip takla attı. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

İzmit trafik kazalarını bir türlü eksik olamadığı Ömer Türkçakal Bulvarı’nda yine bir kaza daha meydana geldi. Sürekli kazaların meydana geldiği Ömer Türkçakal Bulvarı’nda dün akşam meydana gelen kazda 5 kişi yaralanmıştı. Aynı bulvarda bugün bir kaza daha meydana geldi. Ucuz atlatılan bu kazada iki araç birbirine giderken şans eseri kimse yaralanmadı.

Edinilen bilgilere göre, Hilmi Ö. idaresindeki 41 H 0626 plakalı kamyonet Galericiler Sitesinden çıkarak hemen yolun karşısına geçti. Bulvar üzerinden Gölcük istikametine gitmekte olan Murat Çerkez idaresindeki 41 NM 779 plakalı lüks jip, önüne çıkan kamyonete çarptı. Kazada çarpmanın şiddetiyle lüks jip takla atarak yaklaşık 10 metre bankette sürüklendi. Kaza sonrasında trafik tek yönlü olarak kapanırken, şans eseri kazada yaralanan olmadı. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817