Yine Kandıra yolu, yine kaza
 Kandıra yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, yağışlı hava sonrasında kayganlaşan yolda virajı alamayan minibüs takla attı. Kazada şans eseri kimse yaralanmadı.

Trafik kazalarının eksik olmadığı Kandıra yolunda bir kaza daha meydana geldi. Kayganlaşan yolda kontrolünü kaybeden minibüs takla attı. Edinilen bilgilere göre, İzmit'ten Kandıra istikametine gitmekte olan E.S. idaresindeki 34 ZS 367 plakalı minibüs, Karga Köyü mevkiinde yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda birden kontrolünü kaybetti. Araç sürücüsü minibüsün kontrolünü bir türlü sağlayamayınca minibüs takla attı. Meydana gelen trafik kazasında sürücü E.S. şans eseri yara almadan kurtuldu. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817