YİNE UYUŞTURUCU!

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı polisler tarafından İzmit ve Körfezilçesinde ayrı ayrı düzenlenen iki ayrıoperasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, bu şahıslardan biri kadın 3 kişi sevk edildiği mahkemelerce tutuklandı. 


İLK OPERASYON KÖRFEZ'E

Alınan bilgi ve iddialara göre; İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, yine uyuşturucu satıcılığı suçundan dolayı cezaevinden iki hafta önce çıkan Soner Kaya(28) isimli şahsı takibe aldı. Şahsın yine uyuşturucu işine bulaştığını düşünen polis ekipleri, şüphelerinde haksız çıkmadı. Şahsın yanında kız arkadaşı Merve Ç.(19) ile birlikte İstanbul'a uyuşturucu madde temin etmeye gittikleri belirlendi ve takip başladı. İstanbul yolu dönüşünde ise 
operasyon için düğmeye basıldı.Körfez ilçesi Döküm ışıklarda durdurulan araç içerisinde bulunan Soner Kaya, Merve Ç. ile beraber Cihan E. ve Kemal T.'de gözaltına alındı. 


OTOMOBİL BOŞ ÇIKMADI

Şahıslar gözaltına alınırken, şahısların üzerinden satılmak için hazırlanmış 6 fişek bonzai uyuşturucu maddesi ile 100 adet extasy hap ele geçirildi. Şahıslardan Soner Kaya ile Merve Ç. alınan ifadelerinin ardından sevk edildiği mahkemelerce tutuklandı. Diğer şahıslar ise serbest kaldı. Yapılan ikinci 
operasyonda ise yine İstanbul'a uyuşturucu temin etmek üzere gittikleri belirlenen İrfan T.(43) İbrahim K.(46) ile Nurdoğan Lama(42)'nın içerisinde bulundukları otomobil dönüş yolunda İzmit 42 Evler'de durduruldu. Araçta yapılan aramalarda 500 gram esrar maddesi ile 200 adet extasy ele geçirildi. Alınan ifadelerinin ardından sevk edilen şahıslardan Nurdoğan Lama tutuklanırken, diğer şahıslar serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817