YOĞUN KATILIMLI AÇILIŞ
 İzmit Kent Konseyi ile Engelli Meclisi’nin Belsa Plaza B Blok Kat:9 adresinde yerleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, KOTO Başkan vekili Zihni Yılmaz, KATO Meclis Başkanı Bülent Karagöz, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca, Engelli Meclisi Başkanı Bülent Cengizhan, Kocaelispor Kulüp Başkanı Bahri Yavuz, oda başkanları, sivil toplum örgüt temsilcileri, milletvekili aday adayları katıldı.

 

HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Yoğun katılımın gerçekleştiği açılış töreninde konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da “ birlikte geleceğe yürümek, birlikte kararları uygulamak ve çağdaş yönetim anlayışını destekliyoruz. Kent meclislerimiz bu tür projeler yapıyor. Bu çalışmaları daha da büyüteceğiz. Halkın memnuniyeti için çalışıyoruz. Şehrimizin daha estetik olması, yaşayanlara hoş seda vermesi için bizim için çok önemlidir. Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesinin ötesine geçmek istiyoruz. Bunun için de hep birlikte çalışmalıyız” şeklinde konuştu.

İzmit Kent Konseyi Başkanı Cafer Kozluca da konuşmasında “bünyesinde kadın meclisi, gençlik meclisi ve engelli meclisini bulunduran İzmit Kent Meclisimizde güzel İzmit’imizin tarihi ve turistlik yapısını öne çıkarmak için çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817