Yozgatlılar Federasyonu Görev Dağılımı Yaptı

Genel Başkan Erol Akalın başkanlığında bir araya gelerek görev dağılımı gerçekleştiren Yozgatlılar Federasyonu; bir takım yeni projeleri de masaya yatırdı.

AKALIN, ‘ DURMADAN-YILMADAN ÇALIŞACAĞIZ’

         Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, gece-gündüz demeden, durmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışacaklarını söyledi. Akalın, “ Daha çok yapacak işimiz var. Kocaeli genelinde yaşayan 38 bin Yozgatlı için çalışacağız. İçinde bulunduğumuz ve doyduğumuz Kocaeli için çalışacağız. Ülkemiz ve milletimiz için çalışacağız. Yeni yönetimi oluşturduk. Görev dağılımını gerçekleştirdik. Yeni yönetime gelen ve görev alan her bir üyemiz; gece-gündüz demeden çalışacaktır. Temsil makamında hemşerilerimizin var olması için var gücümüzle gayret göstereceğiz.” dedi.

         BURS VERME KARARI ALINDI

         Kurulduğu günden itibaren durumu iyi olmayan Kocaeli’nde ikamet eten Yozgatlı ailelerin çocuklarına burs verdiklerini belirten Başkan Akalın, “ Yine bu eğitim-öğretim döneminde de burs vermeye devam edeceğiz. Amacımız, neslimize sahip çıkmaktır. Yeni yetişen neslimize sahip çıkarsak; ülkeye hizmet etmiş oluruz. Ülkemizin okuyan eğitimli insanlara ihtiyaç var’ dedi.

         ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

         Federasyonun verdiği burslarla üniversite eğitimini tamamlayarak mezun olan Kocaeli Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Öğrencisi Zehra Mercan ile Selçuk Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü’nden mezun olan Elif Selvi; federasyon genel başkanı Erol Akalın’a teşekkür ederek çiçek takdiminde bulundular. Her iki öğrenci, federasyon tarafından verilen eğitim bursu ile okuduklarını söylediler.

         YENİ PROJELER HAYATA GEÇECEK

         Federasyon olarak yeni projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını belirten Akalın, ‘ Bunlardan biri Yozgat’a tur düzenleyecek. Çeşitli nedenlerden dolayı atasının doğduğu topraklara son 5 yıldır gidemeyen gençlerimizi ve hemşerilerimizi Yozgat’a götüreceğiz ve Yozgat’ta üç gün gezdireceğiz. Ayrıca, Yozgat’ın kültürel değerlerini Kocaeli’nde tanıtmak amacıyla çok önemli ve güzel projelerimiz bulunmaktadır’ dedi.

         GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

         Olağanüstü Genel Kurul’dan sonra ilk defa bir araya geldiklerini belirten Başkan Akalın, “ Federasyonumuzun yönetiminde bulunan her bir arkadaşımız ve hemşerimiz; gece-gündüz demeden çalışmasını sürdürecektir. Bu yüzden güzel bir ekip oluşturduk. Yeni vazifelendirmeler yapıldı. Herkese hayırlı olsun’ dedi.

KOCAELİ YOZGATLILAR FEDERASYONU

YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIM LİSTESİ

  1. EROL AKALIN         ( GENEL BAŞKAN)
  2. MUSTAFA AKSOY  ( GENEL BAŞKAN YARDIMCISI )
  3. ÜMİT KIYICI            ( GENEL BAŞKAN YARDIMCISI )
  4. HİCRAN BOZKURT  ( GENEL BAŞKAN YARDIMCISI )
  5. DURAK KILIÇARSLAN ( SİYASİ İŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN )
    • Abdullah ŞAHİN ( Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı )
    • Mehmet ERSOY ( Siyasi İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı )
  6. ERDEM AY  ( GENEL SEKRETER)
    • Furkan KILIÇARSLAN
    • Ömer ŞAŞMAZ
  7. EKREM BOZKURT ( MALİ İŞLERDEN SORUMLU BAŞKAN )
    • İbrahim REÇBER ( Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı )
    • Yusuf BÜYÜKÖZ ( Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı )
  8. GÜLSEREN ALTUN SOLMAZ ( KADIN KOLLARI BAŞKANI )
  9. ADEM PEKYÜREK  ( İŞ İNSANLARINDAN SORUMLU BAŞKAN )
    • Ahmet AKSU ( İş İnsanlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı )
    • Türkeş KOCAAY ( İş İnsanlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı )
  10. ŞABAN ÇATAR ( DERNEKLERDEN SORUMLU BAŞKAN )
    • Kadir DENİZ ( Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı )
    • Bekir GÖKKAYA ( Derneklerden Sorumlu Başkan Yardımcısı )
  11. MUSTAFA ERANIL ( BASINDAN SORUMLU BAŞKAN )

        

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817