Yücel’den sağduyu çağrısı

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Kurul toplantısı dün partililerin eksiksiz katılımıyla gerçekleştirildi. İlçe başkanı Sedat Yücel’in gündeminde son günlerde yaşanan ‘Gezi Parkı’ eylemleri yer aldı. Yaşanan olaylar sonrası halkı sağduyulu olmaya davet eden Yücel, “Şundan emin olmalarını istiyoru 76 milyon birlik ve beraberlik içerisindeki nüfusu ile bugünlerden de yine güçlenerek çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın. Herşey her zerresi şehit kanlarıyla sulanmış cennet vatanımız Türkiye için” dedi.

İLK MAKSADI DEĞİŞTİ…

Yücel, “Ülkemizde son günlerde yaşanmakta olan ve ilk maksadıyla ‘çevreyi korumak’anlayışına hizmet ettiğine inandığımız olaylar tüm halkımız tarafımız takip edilmektedir. Öncelikle bu ülkenin her yönüyle ortak değerlerini korumak, sahip çıkmak bütün vatandaşlarımızın en başta gelen asli görevidir. Şüphe yoktur ki;bu değerler içerisinde ağaçlarımızı, çevremizi korumak da yine her kesimden halkımızın doğal hakkı” dedi.

ORTAK DEĞER TÜRKİYE

Yapılan eylemlerin başlangıç noktasındaki değerlere dikkat çeken Yücel, “Asında yetkililer yaşananlara istinaden gerekli açıklamalarla yapılması düşünülen projeleri daha açık bir şekilde halkımızla paylaşmışlardır. Ancak bugün gelinen noktada olaylar artık farklı maksatlara hizmet eder hale gelmiştir. Bu durum da her kesimden insanlarımızın asıl ve en büyük ortak değerinin güzel ülkemiz Türkiye olduğunu hatırlamamız gerekir” ifadesini kullandı.

AYNI OYUNLAR YENİDEN

Netice itibariyle ülke doğrusuyla yanlışıyla, artısıyla-eksisiyle hepimizindir diyerek açıklamasına devan eden başkan, “Yıllarca bu ülkede farklı etnik kökenli vatandaşlarımız üzerinden oynanan oyunlar, sorunlarımızın çözüm sürecine girmesiyle yeniden sahnelenmek istenmektedir. Sürekli dış dünyadan destek haberlerine yapılan atıflarla bu eylemler farklı ülkelerin demokratişme süreçleriyle bağdaştırılarak ‘bahar’ olaylarına bezetilmeye çalışılmaktadır” dedi.

MİLLETİMİZ ALDANMAYACAK

Türkiye’nin her yönüyle örnek bir ülke olduğunu söyleyen Yücel, “Tükiye için bu ve bezeri haberler dahi sonrasında devam eden eylemlerin değişen maksadını göstermek için yeterlidir. Milletimiz pravokatif bu ‘yalancı baharlara’ aldanmayacaktır. Çünkü Türkiye demokrasisiyle, ekonomisiyle kardeşlik ruhu taşıyan birlik ve beraberliği ile ne kışlar atlatmış ne yazlara ermiştir. Ne acılar çekmiş, ne seviçler yaşamıştır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817