YUKARI HEREKE’DE AK PARTİ RÜZGARI ESTİ
    SKM Programları kapsamında Akparti Körfez İlçe Teşkilatları Yukarı Hereke de adeta rüzgar gibi esti.YukarıHerekeMahallesi,Cumhuriyet Mahallesi ve 17 Ağustos Mahallelerinde Gerçekleştirilen STK,Esnaf,KanaatÖnderi,Hasta ve Yaşlılara Ev ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Akpartililer programdan oldukça memnun kaldılar.Ziyaretlere Kocaeli Milletvekili Adayı Radiye Sezer KATIRCIOĞLU,SKM Başkanı Şaban AYDIN, Körfez Belediye Başkanı İsmail BARAN,Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Teşkilat mensupları katılım sağladı.

Milletvekili Adayı KATIRCIOĞLU ‘Kazanımları Kaybetmeyelim’

Gerçekleşen SKM programına katılan Milletvekili adayı KATIRCIOĞLU mahalle sakinleri ile yakından ilgilendi.Sorunları ve beklentilerini dinleyen ve tek tek not alan KATIRCIOĞLU, Akpartinin icraatları hatırlattı.Sosyal hayatta Akpartinin kadına verdiği önemi, devrim niteliğindeki sanayi kalkınmayı, sağlık alanındaki gelişimi yerel belediyecilikteki başarıları halkın çok iyi bildiğini özellikle kamusal alandaki kadınlarımızın kıyafet özgürlüğünü dile getirdi.7 HAZİRAN 2015 genel seçimlerde partisine destek isteyen KATIRCIOĞLU yeni anayasayla elde edilen kazanımların kanunla teminat altına alınacağını başkanlık sistemiylede ülkenin istikrarını önüne geçilemeyeceğini söyledi.



SKM Başkanı AYDIN ‘Muhalefet İki Yüzlü’

Yukarı Herekeye gerçekleşen ziyarette muhalefetin iki yüzlülüğüne değinen SKM Başkanı AYDIN özellikle HDP nin doğuda ayrı batıda ayrı konuştuğunu batı da demokrasi, özgürlük narası atanların doğuda tehditle bölge halkını sindirmeye çalıştığını doğuda bölge halkına dini istismar yaptığını oysa batıya gelince diyaneti ve din dersini kaldıracağını söylediğini ifade etti.Halkın artık iyiyi kötüyü kimin özgürlükten yana olduğunu çok iyi bildiğini 7 haziranda da halkın tercihinin yeni türkiyedenolacaına olan inancını söyledi.

Belediye Başkanı BARAN ‘Yatırımlar Sürecek’

SKM programına katılan BARAN, bir yıllık başkanlığı süresinde Yukarı Hereke ye yapmış oldukları yatırımları dile getirdi. Kısa süre içerisinde ihalesini yapmış olsukları kapalı Pazar ve kültür merkezi inşaatını başlatacaklarını, imes bağlantı yolu ve herekenin içinde başlanılan yol genişletme ve bölünmüş yol çalışmasının bitirileceğini söyledi.YukarıHerekenin kendinde yerinin ayrı olduğu bu sebeple ilgisinin bölgeye fazla olduğunu dile getirdi.

   Yukarı Herekeye yapılan ziyaretten oldukça mumnun kalan mahalle sakinleri memnuniyetlerini başkanlara söylediler ve en kısa zamanda ve daha bu tip ziyaretlerin gerçekleşmesini dile getirdiler.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817