YURT; “BU PARKI GERİ KAZANALIM”

Şengül Yurt, Mimar Sinan Mahallesi İbn-i Sina Caddesi’nde yer alan ve Atatürk Anadolu Lisesi arkasında bulunması nedeniyle de özellikle öğrencilerin boş zamanlarında kullandıkları eski parkın yeniden düzenlenmesinin istendiğini söyledi.

Yurt, öğrenciler tarafından da kullanıldığı için art niyetli kişilerin de buraya gelebileceğini ifade ederek, “Körfez Belediye Başkanımız 37 parkın yenileneceğini ve güvenlik kameraları ile çocuklar için önlem alınacağını söyledi. Bu düşünce ve çalışma nedeniyle kendisine teşekkür ediyoruz. Burada ki park da ilçenin en eski parklarından ve insanların uğrak yeri. Düzenlenecek parklar listesine eklenmesini, hat ta engelli vatandaşların da düşünülerek konulacak spor ve oyun aletlerinde bu ilavelerin de yapılmasını bekliyoruz. Park düzenlenip, güvenlik sistemi de kurulursa hem öğrenciler, hem de küçük çocuklar burada da güvende olur” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817