Yusuf;Kocaeli Bir Kardeş Kazanacak
 Ak Parti’de Milletvekillerinin belirlenmesinde son dönemece girildi. Aday adaylığı sürecini en verimli şekilde kullananlardan biri olan Hüseyin Yusuf,  süreç içerisinde hiç oyundan düşmedi ve halen kentin tüm unsurlarıyla buluşmaya ve istişare etmeye devam ediyor.

Yusuf ‘’ Artık yavaş yavaş sona yaklaştık. Rabbim nasip ederde bizim için milletvekilliği takdir edilirse, samimiyetle söylüyorum ki Kocaelili hemşerilerimin Ankara’da bir evleri daha olacak. Bizim milletvekilliğimiz Kocaeli’mizin en ücra köşesine dahi ulaşacak bir anlayış içerisinde tezahür edecek. Kimsenin şüphesi olmasın ki Kocaeli sadece bir vekil değil bir kardeş kazanacak’’  dedi.

 

‘’Bu Şehrin Derin Bir Hafızası Var’’

Ziyaret ettiği birçok kurum ve kuruluş ta ilgiyle karşılanan Yusuf,  bu gün ki ziyaretlerini sırasıyla Kocaeli Adıyamanlılar Derneği, Kocaeli Gaziantepliler Derneği ile Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneğine gerçekleştirdi. Yaptığı ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Yusuf; ‘’ Aday adaylığı süreci içerisinde birçok ziyarette bulundum.  Yaptığım ziyaretlerde arkadaşlarımızın ilgisi ve yakınlığı bana gösterdi ki, bu şehrin derin bir hafızası var, zira yaklaşık altı yıldır teşkilatlarda aktif görevim olmamasına rağmen insanlar bizi unutmamış. Eğer aktif görev aldığımız dönemlerde kurduğumuz ilişkiler sadece siyasi vehimlerle gerçekleşseydi sanıyorum böyle olmazdı. Biz hemşerilerimizle gönülden ilişkiler kurduk, çünkü siyasi ilişkilerin uzun soluklu olmayacağını biliyorduk. Bu gün bu yola çıktığımızda bunu daha iyi anlamış olduk. Ömrümüz yettiğince bu ilişkilerimizi sürdürecek hemşerilerimizi asla unutmayacağız’’ dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817