Yüzükleri Başkan Şener Söğüt Taktı

AK Parti’nin Körfez ilçedeki önemli isimlerinden biri olan, Körfez Belediyesi’nde görev yapan Mehmet Fatih Yavuz ve Türkan Yavuz’un güzel kızı Şeymanur ile, Körfezli Esme Sağır ile Fuat Sağır’ın yakışıklı oğulları, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları yönetiminde yer alan ve Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü’nde görev yapan Samet Sağır ile nişanlandı.

SÖĞÜT DE KATILDI

AK Parti teşkilatlarına verdiği emekle bilinen ve uzun yıllar gençlik kollarında görev yaptıktan sonra son olarak partisinin İlimtepe Mahallesi Başkanlığını da bir süre yürüten Mehmet Fatih Yavuz’un evinde gerçekleşen nişan merasimine Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de katıldı.

DÜĞÜN GELECEK YIL

Belediye Başkanı Söğüt, uzun yıllar AK Parti teşkilatlarında birlikte mücadele verip ter döktükleri Mehmet Fatih’i bu özel gününde yalnız bırakmadı. Gençlerin yüzüklerini takan Söğüt, çifti kutladı ve bir ömür mutluluklar diledi. Gençleri ayrıca Ak Parti Körfez ilçe Gençlik Kolları başkanı Doğan Orak’ta tebrik etti. Öte yandan Şeymanur ile Samet’in düğünlerinin gelecek yıl yapılmasının planlandığı kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817