ZABITA'DAN DUYGU SÖMÜRÜSÜNE TAVİZ YOK
 İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında özellikle camileri, nüfusun yoğun olduğu yerleri ve kavşakları mesken tutan dilencilere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta ekipleri şehir merkezinde geniş kapsamlı bir çalışma yaparak çok sayıda dilenciyi topladı. Aralarında Suriyelilerin de bulunduğu dilenciler hakkında yasal işlem yapan yetkililer, vatandaşları duygu sömürüsü yapanlara karşı da uyardılar. Zabıta yetkilileri, 14 Suriye uyruklu dilenciyi Yarımca’da bulunan Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim ederek”  hiçbir emek harcamadan dilenerek para kazanmayı meslek  haline getiren dilenciler bu işte daha çok  küçük yaştaki çocukları kullanıyorlar. Zabıta olarak bizler ne kadar mücadele etsek de  kolay yoldan para kazanan dilencilere karşı en etkili yöntem, bunlara para verilmemesidir” dediler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817