Zafer bayramı coşkuyla kutlandı
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Doğu Kışla’da düzenlenen törene katıldı. Zafer Bayramı kutlamaları Vilayet bahçesindeki Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başladı. Vatandaşların da ilgiyle izlediği törende Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

 

ÇELENK KOYMA TÖRENİYLE BAŞLADI

Zafer bayramı kutlamalarına Kocaeli Valisi Ercan Topaca, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim Komutanı Tümgeneral Muharrem Yavaş ve Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sibel Gönül, Fikri Işık, Zeki Aygün, Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, askeri ve mülki erkan katıldı.

 

TÖREN ALANINDA BÜYÜK COŞKU

Büyükşehir Belediyesi tarafından bayraklarla süslenen Doğu Kışla Parkı’ndaki tören alanına coşku hakimdi. Askeri birliklerin geçit töreninde vatandaşlar, Büyükşehir tarafından dağıtılan Türk bayraklarını sallayarak Zafer Bayramını kutladı. Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, minnet ve rahmetle andığını belirten Başkan Karaosmanoğlu, Kocaelililer’in Zafer Bayramı’nı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817