Zafer Kupası’nda Şampiyon HERGES Oldu


 

Körfez Belediyesi ile Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Kupası’nda şampiyon Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü oldu. Esentepe Stadı’nda gerçekleştirilen final gecesinde ilk olarak 3.’lük ve 4.’lük maçı gerçekleştirildi. Tütünçiftlik Spor Kulübü ve Körfez Olimpik Spor Okulu arasındaki maç nefesleri keserken, gülen takım Tütünçiftlik Spor Kulübü oldu.

MAÇLAR NEFES KESTİ

Final maçını izleyenler arasında; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, DP İlçe Başkanı Veli Yıldız ve siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Birliği Başkan Vekili Muhammed Kılıç, spor adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

PENALTILARA GİTTİ

Zafer Kupası’nın finali ise Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü ile Çamlıtepe Spor Kulübü arasında oynandı. Nefes kesen mücadelede kazanan penaltılara giden maçta Hereke Gençlik Eğitim Kültür ve Spor Kulübü. Son düdüğün çalması ile birlikte minik sporcular büyük sevinç yaşarken, renkli görüntüler oluştu. Başkan Şener Söğüt de kısa bir konuşma yaparak gençleri tebrik etti.

TESİSLERİMİZİ ÇOĞALTIYORUZ

Başkan Şener Söğüt, “Geçtiğimiz yıl da büyük coşkuyla Zafer Kupamızı gerçekleştirmiştik. Bugün de görüyoruz ki; artık her yıl sizlerle birlikte bu anlamlı günde bu güzel turnuvayı yapacağız. Şimdi çocuklarımız için tesislerimizin sayısını da çoğaltıyoruz. Her şey çocuklarımızın geleceği için” dedi. Başkan Şener Söğüt’ün konuşmasının ardından kupa törenine geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817