1. MUSTAFA DMÖNMEZ SPOR TURNUVASININ ŞAMPİYONU ESENSPOR
 
Sporun ve sporcunun dostu Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Kulüpler Birliği'nin organize ettiği 1. Mustafa Dönmez Futbol Turnuvası'nın son gününe renk kattı.

Sporsever başkan organizasyonda ilçedeki tüm kulüplere yaptığı malzeme yardımı ile de yüzleri güldürdü.

 

DESTEĞE HER ZAMAN DEVAM

Körfez İlçe'ye yaptığı sportif katkı ile sadece ilçenin değil tüm şehrin parmakla gösterdiği kişi olan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Başkanvekili İsa Taş ve Spor Danışmanı Metin Özkan ile birlikte çok iyi bir uyum yakalayan Baran "Amatör kulüplerimize daha önce olduğu gibi bundan sonra da destek vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

TAKIMLARI TEBRİK ETTİ

1. Mustafa Dönmez  Futbol Turnuvası'nda şampiyon olan Körfez Esenspor'a kupasını takdim eden Baran, tüm takımları mücadeleleri nedeni ile tebrik ederken, Çamçukurspor'un çekilmesi ile Süper Amatör Lig'e alınan İlimtepe FK için de memnuniyetini dile getirdi. Baran akşam üzeri İlimtepe kulübü yetkilileri ile de bir araya gelecek sezonun planlamasını yaptı.

 

ÇOCUKLARIN BAŞKAN AMCASI

Körfez Belediyesi Spor Akademisi'nde 3000'den fazla sporcunun "Başkan amcası" olan Baran "Geleceğimiz çocuklarımızdır. Onların topluma yararlı bireyler olması için el birliği ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İsa ve Metin Bey gibi işin ehli iki değerli dost ile sporun ilçemizdeki gelişimi için gayret sarf ediyoruz. Sportif üretim, başarıdan daha önemlidir. Öncelikli hedefimiz çocuklarımızı, dolayısı ile geleceğimizi güvence altına almaktır" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817