AKP milletvekili Aygün kızı Merve’yi evlendirdi

AKP Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün ile ev hanımı Şükran Aygün’ün TÜPRAŞ’ta kimya mühendisi olan kızları Merve ile Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri Başkanı Ömer Esastürk ve ev hanımı Ayşe Esastürk’ün inşaat mühendisi oğulları Mehmet, hayatını birleştirdi. Lastik-İş Sendikası Sosyal Tesisleri’nin bahçesinde yapılması planlanan nikah töreni aniden bastıran yağmur nedeniyle iç mekana taşındı. İçerideki salona sığmayan davetliler için tesisin üst katı da hizmete açıldı. Davetlilerin nikahı görmeleri için canlı yayın kuruldu.

 

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Merve ve Mehmet Eren’in nikah törenine Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, Eski Bakan Vecdi Gönül, AKP Milletvekilleri İlyas Şeker, eski milletvekili Osman Pepe, Bursa Milletvekili Hayrettin Çakmak, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, KOTO Başkanı Murat Özdağ, İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ŞAHİTLERDE AKP GEÇİDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nın kıydığı nikahta şahitlikleri Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Bilim Sanayi ve Teknoloji eski Bakanı Nihat Ergün, eski Bakan Vecdi Gönül, AKP Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, Mardin Milletvekili Veysi Şahin,İstanbul Milletvekili Bülent Turan, AKP İl Başkanı Mahmut Civelek üstlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817