Atabay’dan Vefa Ziyareti

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetimi, saha çalışmalarına son derece aktif bir şekilde devam ediyor. İlçe Kadın Kolları Başkanı Pınar Atabay, yapılan programlar kapsamında mahalleleri geziyor, bölgede özel ziyaretlerde bulunuyor.

ATABAY YALNIZ DEĞİLDİ

Atabay bu kapsamda Tavşantepe Mahallesi’nde istişare kurulu üyelerinden Melike Dalca ve kayınvalidesi Zeynep Dalca’ya konuk oldular. Atabay’a ziyaretinde Tanıtım ve Medya Başkanı Ebrar Yılmaz ile yedek yönetim kurulu üyelerinden Rabia Yılman eşlik etti.

“VEFA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ”

Gerçekleşen buluşma sırasında yapılan parti çalışmaları tek tek ele alındı. İlçe Kadın Kolları Başkanı Atabay, “İstişare kültürümüz bizimi için önemlidir. Teşkilatımızın varlığı en çok yöneticilerimizin vefası ile güçlenmektedir. Partimize güç katmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817