Başkan Söğüt, “Söz Verdik, Sözümüzü Tutuyoruz”


Toplantıya AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz da katıldı. Başkan Söğüt, “Vekillerimizle, teşkilatlarımızla gece gündüz demeden bu ülke için çalışıyoruz” dedi

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın 96. Daraltılmış Danışma Meclisi Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katılım sağladığı toplantıya; AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, mahalle başkanları ile kadın ve gençlik kolları üyeleri katıldı. Toplantıda ilk olarak İlçe Başkanı Ramazan Tuna konuşma gerçekleştirdi.

TUNA: “EN BÜYÜK AİLEYİZ”

“Bu aileye mensup olmak gerçekten çok kıymetli” diyen Tuna, “Dünyanın en büyük ailesiyiz. 20 yıldan bu yana da bu güzel vatan için hem yerelde hem de genelde önemli hizmetlere imza attık. Teşkilatlar olarak bizler de dün olduğu gibi bugün de yapılan bu güzel hizmetleri gece gündüz çalışarak vatandaşlarımıza anlattık. Çok şükür ki bunun sonucunu da her seçimden sonra aldık, almaya da devam edeceğiz.

1 YILDA 3 BİN YENİ ÜYE

Son 1 yılda ailemize 3 bin 61 adet yeni üye kattık. Şimdi önümüzde yüz yılın seçimleri yani 2023 seçimleri var. Bugüne kadar çalıştığımızdan daha fazlasını ortaya koyacağız ve her zamankinden daha fazla oy olarak büyük bir zafer imza atacağız” İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da kısa bir konuşma gerçekleştirerek yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aktardı. Orak, “Körfezli gençler her zaman olduğu gibi enerjisi ve dava inancıyla çalışmalarını sürdürecek” dedi

SÖĞÜT, “ÖZLEMİŞİZ”

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de uzun zaman sonra teşkilat mensupları ile bir araya gelmenin kendisini mutlu olduğunu belirterek, “Pandemi dolayısıyla bir araya gelemiyorduk. Özlemişiz” dedi. Zamanın hızla ilerlediğini belirten Başkan Söğüt, “Biz göreve geldiğimizden bu yana 2.5 yıl kadar zaman geçti. Gerçekten zaman çabuk ilerliyor.

SÖZ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Hamdolsun ki; Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte gece gündüz demeden hiçbir dakikamızı boş geçirmeden, ülkemiz, milletimiz ve ilçemiz için hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Seçim beyannamemizde vatandaşıma söz verdiğimiz beyannamelerimizi bir bir yerine getiriyoruz. Söz verdiğimiz birçok çalışmayı hayata geçirmeyi başardık. Bizim için söz önemli, namusumuz gibidir. Ve bunun için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

300 MİLYONLUK FAİZDEN KURTULDUK

Bu anlamda özellikle bu süreçte atmış olduğumuz en önemli adım belediyemizi borç yükünden kurtarmaktı. Kasamızdan 1 kuruş ödemeden 450 milyon SGK ve vergi borcumuzu hamdolsun kapattık. Faiz yükü çok fazla olan bir borçtu. Bu borcun 300 milyon TL’si faizdi. Mevcutta devam eden projelerimiz vardı; İlimtepe İş ve Yaşam Merkezi, Sarnıç Han ve Kocaeli Üniversitesi gibi. Tamamladık ve müteahhitlerimizin de tamamının alacağını ödedik.

GERDANLIK GİBİ DURACAK

Hereke Kalesi’nde peyzajla ilgili projemizi hazırladık. Orası Hereke’de gerdanlık gibi duracak. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi’ni tamamladık. Nazende markasını oluşturduk. Hereke’deki 24 dönümlük sahil projesini tamamlamak üzere. Cadde ve yollarımızı prestijli hale getirdik. Yarımca-İlimtepe Yolu’nu hizmete açtık.

500 MİLYONLUK YATIRIM

İSU tüm mahallelerimizin altyapı ihalesini yaptı. İçmesuyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarımız yenileniyor. 3 mahallemizde; Güney Mahallesi neredeyse bitti, Fatih ve Barbaros Mahallesi’nde de epey bir aşamaya geldik. Bu çalışmalar 2023 sonuna kadar devam edecek. Bittiğinde bütün mahallelerimizi alt yapıları yenilenecek ve üst yapısı da yenilenecek. Toplamda 500 milyon TL’lik bir yatırım projesi.

İKİNCİ ETAP İÇİN HAZIRLIK BAŞLADI

Özel Çocuklarımız için 1 milyon TL’lik yatırım ile tadilat çalışması yaptık. Tütünçiftlik-İlimtepe yolu devam ediyor. Körfez’in beklediği önemli projelerden biriydi. Kent kuzeye doğru büyüyor. Mevcut yol sağlıklı ve nitelikli bir yol değildi. 1. etap çalışmaları devam ediyor. Viyadükün ayakları dikildi ve üst tabiyesine geçilecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız geçen ziyaret etti, ikinci etap için de başlanacağını belirtti. Hazırlıklar da başladı” dedi.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ HALKIMIZ

Başkan Şener Söğüt kısa kısa yapılan ve yapılacak diğer projeler hakkında bilgiler aktardı. Başkan Söğüt’ün ardından AK Parti Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz kürsüye geldi. ‘Gönüllere dokunmanın önemine’ vurgu yapan Yılmaz, AK Parti’nin en büyük gücünün halk olduğunu belirterek, “Aldığımız dua her şeyin üzerindedir” dedi. Yılmaz’ın genel ve yerel değerlendirmeleri sonrasında soru cevap bölümüne geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817