Büyükşehirden yeni üniversitelilere ücretsiz ulaşım
 Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan, kayıt işlemleri için il dışından kentimize gelen öğrenci ve ailelerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz servislerle KOÜ Umuttepe Yerleşkesi’ne taşıyor. Her saat başı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden kalkan ücretsiz servislerle ilimize kayıt işlemleri için gelen öğrenciler ve aileleri üniversiteye taşınıyor.

 

RİNG SEFERLERİ HER SAAT YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı’nın ücretsiz servisleri sabahın erken saatlerinden mesai saatinin sonu olan 17.00’ye kadar Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nden Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’ne ring seferleri yapılıyor. Kocaeli Üniversitesi’ni yeni kazanan öğrenciler, Kocaeli’ne geldikleri andan itibaren Büyükşehir Belediyesi hizmetleriyle karşılaşıyor. Kayıt işlemlerini tamamlamak üzere ilimize gelen öğrenciler, otogardan Umuttepe’ye ücretsiz ulaşım imkanı buluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817