Civelek: Dilovası kendi evladına sahip çıkacak
 Dilovası'nda düzenlenen ‘Yeni Türkiye Yolunda Erdoğan'a destek’ toplantısına katılan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, 10 ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerine işaret ederek, “Dilovası kendi evladınqa sahip çıkacak” dedi

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek Dilovası'nda düzenlenen ‘Yeni Türkiye Yolunda Erdoğan'a destek’ toplantısına katıldı.Sivil Toplum Kuruluşları,muhtarlar ve belediye meclis üyelerinin katıldığı programda konuşan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, birlik, beraberlik mesajı vererek, Dilovası ilçesine partiye ve Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

‘BÜYÜK KAZANIMLAR ELDE EDİLDİ’

Başkan Civelek konuşmasında, “Annesinin oğlu ile Kürtçe konuşamadığı günlerden bugün birçok anlamda kazanımlar sağlanmıştır,kürde Kürt demenin artık serbest olması,milletin cumhurbaşkanı seçecek olması ve başörtüsü ile meclise girilmesi gibi bir çok alanında kazanımlara çok şükretmek gerekmektedir. Çözüm sürecinden önce adı konulmamış bir savaş vardı,çözüm süreci artık kanı ve gözyaşını bitirmiş durumda” dedi.

‘YENİ TÜRKİYE İÇİN ADIM ATILACAK’

Demirtaş'ın adaylığında çözüm sürecinin bir sonucu olarak karşımıza çıktığını söyleyen Civelek,“Türkiye’nin şemsiyesi altında her bir birey onurlu yaşamasından rahatsız olanlara rağmen biz Türkiye için kurduğumuz 2023 2053 ve 2071 hayalleri için yaşıyoruz.  Türkiye 10 Ağustos'ta hayatını seçimini yapacak ve yeni Türkiye için bir adım atacak,herkes bu seçime bu gözle bakmalıdır” diyerek seçimlerin önemine değindi.

‘ÖZRÜ KABAHATİNDEN BÜYÜK’

Öte yandan muhalefet partilerinin çatı adayı olarak gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İstiklal Marşı’nı Çanakkale şiiri zannetmesi üzerine gelen eleştirilere, ‘Şiir okuma yarışması yapmıyoruz’ demecine“Özrü kabahatinden büyük diyerek cevap verdi. Başkan Mahmut Civelek, “İstiklal Marşı bizim gönlümüzden Yazılan kutsalımızdır Kur'an gibi bayrak gibi diyerek herbirimizin buna sahip çıkmamız gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

‘DİLOVASI KENDİ EVLADINA SAHİP ÇIKACAK’

Başkan Civelek açıklamalarının devamında, “İnanıyorum ki Dilovası kendi evladı olan Erdoğan'a sahip çıkacaktır. Sadece Türkiye'nin değil çevre ve gönül coğrafyamızın umudu olan bir Türkiye olarak görüyoruz” ifadelerine yer verdi. Beddua ile sesleri kesilenler tekrar beddua ile ortaya çıktığını ifade eden Civelek “Çatının adayı kaybettiğinde bunların arkasına saklanan CHP MHP diğer partiler de paralel yapıda  yenilecek” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817