Huzur Körfez’in Dört Bir Yanında
 Körfez Belediyesi, personelin motivasyonunu arttırıp, iletişim ve dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen kahvaltı programı Seka Park Otelde gerçekleştirildi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatlarıyla personel arasındaki dayanışma ve kaynaşmayı arttırması için düzenlenen kahvaltı programı Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş öncülüğünde bağlı olan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü personelleri ile yapıldı. Renkli görüntülerle gerçekleşen kahvaltı, personel arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirip, kaynaşmaya vesile oldu.

İsa Taş, “Biz Çok Güzel Ve Özel Bir Aileyiz”

Personellerin kahvaltılarını yapmasının ardından Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş öncülüğünde kısa bir toplantı gerçekleştirildi. Başkan Yardımcısı İsa Taş, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu sözleri sarf etti, “Güzel ve önemli hizmetlere imza atan siz değerli personelime sabahın ilk ışıklarıyla burada olmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sizler fedakarca gece gündüz demeden çalışıp hizmet ürettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Sizler her gün kendinizi yenileyeceksiniz. Hedefleriniz olmalı. Herkes kendi alanının en iyisi olmak için çok çalışacak. Biz çok güzel ve özel bir aileyiz. Böyle bir ailenin ferdi olmak inanın bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah hep birlikte Körfez’i çok daha ileri noktalara taşıyacağız. Bunun için Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim etsin. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyor, ailenize ve sizlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu ömürler diliyorum” dedi.

Körfez Belediyesi personeli de Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş’a düzenlemiş olduğu kahvaltıdan dolayı teşekkür ettiler. Son olarak bağlı olan dört müdürlük personeli Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817