KANDIRA SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN YÜRÜDÜ
 Kandıra Belediyesi’nin düzenlediği  “Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” Kapsamında  Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken  sağlıklı yaşam için halkla birlikte yürüdü.

9 KM YOL ALINIDI

Namazgah Mesiri alanından start verilen sağlıklı yaşam yürüyüşü Namazgah barajına kadar sürdü. Namazgah barajında hatıra fotoğrafı çekildikten sonra  tekrar Namazgah Mesire Alanına  dönülerek yürüyüş tamamlanmış oldu . Böylelikle  9 km yol alınmış oldu. 

SPORA VE SPORCUYA DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

Başkan Köken Açıklamasında; Özellikle sporu ve amatör sporu desteklememiz gerekiyor.  Türkiye’de her 4 kişiden 3 spor yapmıyor. Sağlıklı Yaşam için Spor yapmamız lazım. Hedefimiz Sağlıklı yaşam için spor yapmaktır. O yüzden spora ve sporcuya desteklerimiz devam edecektir  diye konuştu.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817