KARAMÜRSEL'DEN EROĞAN'A DESTEK
 Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Ak Partili Belediye Meclis Üyeleri düzenledikleri toplantıda, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı desteklediklerini açıkladı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım güçlü bir lidere sahip olduklarını belirterek “Türkiye’nin ekonomisini güçlendiren, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, uluslararası platformda Türkiye’nin hatırı sayılır ülkeler arasına gelmesine sağlayan Başkanımız Recep Tayip Erdoğan’ı 10 Ağustos 2014’de Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. Bu tarih Türkiye Cumhuriyeti için bir dönüm noktasıdır. Halkımız tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanını kendi seçerek, Çankaya Köşküne çıkaracaktır.

Karamürsel Belediye Başkanı olarak vatandaşlarımızı sandık başına davet ediyor, vicdanlarının sesini dinleyerek oy kullanmalarını istiyoruz.

Hedefimiz, ilk turda Sayın Başbakanımızın yüzde 50’nin üzerinde oy alarak cumhurbaşkanımız olmasıdır” diye konuştu.

 

KARAMÜRSEL ERDOĞAN DİYOR

 

Karamürsel’de %60’lık bir kesimin Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ı desteklediğini açıklayan Belediye Başkanı İsmail Yıldırım “Türkiye’nin geleceği için çok önemli olan, Türkiye tarihinde ilk defa halkın kendi cumhurbaşkanını seçeceği seçimin çalışmaları kapsamında Karamürsel teşkilatı olarak ilçe merkezi ve Ereğli mahallesinde belirlenen yerlere Recep Tayip Erdoğan’ın, “Milli İrade, Milli Güç”, “Türkiye’nin Gücüne Güç Kat” sloganlarının yazılı olduğu afişler asıldı.

MİTİNGE YOĞUN KATILIM

Teşkilatımız tarafından Karamürsel’in en uzak köylerine kadar broşür ve afiş dağıtımı yapıldı. Karamürsel’imizin değişik noktalarında kurduğumuz standlarda Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni Türkiye vizyonun anlatan broşürler dağıttık.

 

Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve yönetimimiz, belediye meclis üyelerimiz ile beraber seçim çalışmaları kapsamında köy, mahalle ve ev ev gezerek çalışmalar yaptık.

3 Ağustos Pazar günü İzmit’te düzenlenen mitinge yoğun bir katılım sağladık.

Amacımız Türkiye’nin istikrarı yolunda Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkünde görmektir” dedi.

 

 

TÜRKİYE’NİN İSTİKRARI İÇİN

Başkan Yıldırım konuşmasının devamında, Türkiye’nin istikrarı ve büyüyen güçlü ekonomisi için siyasi görüşü, dini inancı ve mezhebi ne olursa olsun tüm Karamürsel halkını "Yeni Türkiye Yolunda Demokrasi, Refah, İtibar" sloganı ile Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayip Erdoğan’a destek vermeye davet etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817