KÖRFEZ'İN SOKAKLARI HURDA ARAÇLARDAN KURTULUYOR
 Görüntü Kirliliğine Geçit Yok

Körfez’in değişik cadde ve sokaklarına gelişigüzel bir şekilde terk edilen, madde bağımlısı insanların ve başıboş hayvanların mesken tuttukları plakasız hurda araçlar Körfez Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekiplerince bulundukları yerden kaldırılıyor.Sanayi bölgesi ve mahalle aralarında hurda araçların kaldırılması için tespiti yapılan araç sahiplerine süre verildiğini, bunun dışında sahibi tespit edilemeyen araçlarında bulunmaya çalışıldığını söyleyen Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, “Ekiplerimiz şehirde görüntü kirliliğine yol açan hurda araçları çekici ile kaldırıyor” dedi.

Mahalleleri Sokak Sokak Dolaşarak Hurda Araçları Tespit Ediyoruz

Zabıta Müdürü Mehmet Gökkaya, “Bu araçlar konuldukları yerde fare, sinek v.b. haşerelerin çoğalmasına sebep olmakta, yanma ve patlama riskleri olduğundan insan hayatını tehlikeye sokmaktadır. Ayrıca kaldırıma ve kamu arazilerine bırakılan hurda araçlar hem trafiği olumsuz yönde etkilemekte hem de görüntü kirliliği oluşturmaktadır. Mahalleleri sokak sokak dolaşarak hurda araçları tespit ediyoruz” şeklinde konuştu.

Vatandaş Çalışmalardan Memnun

Muhtarlar ve Vatandaşlar Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bölgelerindeki görüntü kirliliği oluşturan sorunları tespit ettikleri her konuda Körfez Belediyesine iletmeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817