Muhtar, 300 Aileyi Sevindirdi

Çeşitli şekillerde temin edilen erzak kolileri ile 300 ailenin sevindirileceği bildirildi. Erzak yardımlarının dağıtımına başlandığı, 3 gün içinde çalışmanın bitirilmesinin beklendiği belirtildi.

DESTEKÇİLERİ UNUTMADI

Öte yandan yapılan Ramazan yardımı kampanyasına öncülük eden Muhtar Aslı Ertik, yardımlarla ilgili bazı özel teşekkürlerde bulundu. Ertik, “İş insanı Ü.Ö.’ye, Kocaeli Erzurumlular Dayanışma ve Kültür Vakfı Başkanı Ahmet Önal’a, Recep Sarıdoğan beye, Yeşil Vadi Okulları idarecilerine, Av. Ender Oğuz beye, Minik Hayatlar Derneği’ne ve mahalle sakinlerimiz ile isminin açıklanmasını istemeyen hayırseverimize teşekkür ederim. Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

TEŞEKKÜR LİSTESİ UZUN

Muhtar Aslı Ertik, Ramazan ayı dolayısıyla yaptıkları çalışmalarında kendisine destek olan isimleri de unutmadı. Ertik; azaları Ayten Budak, Ayşen Özdemir, Arzu Ocak, Hüseyin Adıyaman, Şehnaz Demirbüken, Aynur Gökkaya, Çarşı Şarküteri adına Taner Sarıçayır’a ve Beyzadeoğulları Merinos Halı adına Can Şenel’e ayrıca teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817