Namazını kıldı, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
 Mehmet Ali Paşa Camii’nde akşam namazını kılan Mahmut Şentürk, namaz sonrası kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gürgen Sokak No.7 adresinde ikamet eden eski gazeteci, fotoğrafçı ve Köy Hizmetleri’nden emekli Mahmut Şentürk dün akşam namazını kılmak için Mehmet Ali Paşa Camii’ne gitti. Şentürk namaz çıkışı bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Yere düşerken de kafasını kenarda bulunan saca çarptı.

Çevredekiler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Şentürk, ambulansa alarak Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada da kalp masajı yapılan Şentürk tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Şentürk’ün cenazesi bugün Mehmet Ali Paşa Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kent mezarlığında toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817