Oğuzhan Usta hayata tutunamadı

İzmit Alikahya Atatürk Mahallesi Osman Hamdibey Caddesi'nde ikamet eden işçi emeklisi Cemil ve Sefer çiftinin 6 çocuğundan biri olan Oğuzhan Usta 18 Haziran 2013 tarihinde bisikleti ile eve dönerken bir otomobilin kendisine çarpması sonucu ağır yaralandı. Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Usta, buradan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. 

 

EVİNDE FENALAŞTI

Kafasından aldığı darbe nedeniyle bitkisel hayata giren 20 yaşındaki Usta taburcu edilerek eve gönderildi. Yatağa bağlı bir şekilde yaşayan Usta’nın şoförden şikayetçi olduğu da öğrenildi.  Oğuzhan Usta dün evinde fenalaşarak yaşamını yitirdi.  Usta’nın cenazesi Alikahya Hayırsevenler Camii’nden alınarak Alikahya mezarlığında toprağa verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817