SANAT OKULU SPOR SALONUNA FİBA AYARI
 Tadilatı İzmit Belediyesi tarafından yapılan spor salonundaki incelemelerinde Doğan’a okul müdürü Mehmet Aktaş eşlik ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Doğan yaptığı açıklamada” görev alanımız olmamasına rağmen okullara elimizden geldiğince katkı sağlamaya çalışıyoruz. Endüstri Meslek Lisesi’nin salonun tadilatı konusunda eğitimcilerimizden  ciddi bir talep vardı. Yapılacak basit bir iş değildi. Salonun içi ve dışının tamamı elden geçirilmesi gerekiyordu. Gerekli bütçeyi ayırıp çalışmaya başladık. Salonu adeta yeni baştan yeniliyoruz. Yavrularımızın sporlarını en iyi koşullarda yapması bizleri mutlu eder. İnşallah birkaç hafta içinde tadilat çalışmasını bitirmiş olacağız” dedi. İzmit Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Aktaş, çalışma için Başkan Doğan’a teşekkür etti. Doğan, okulu da gezerek öğretmenlerle bir araya gelip bir süre sohbet etti.

 

FİBA STANDARTLARINDA ÇALIŞMA

 

İzmit Belediyesi’nin halk arasında Sanat Okulu olarak bilinen İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor  salonundaki tadilat çalışmasının yaklaşık 250 bin Liraya mal olacağı öğrenildi. Yaklaşık 2 ay önce başlayan çalışma ile spor salonunun duşları, tuvaletleri kırılarak yeniden yapıldı. Salonun zemin kaplaması sökülerek yerine FIBA standartlarında parke döşendi. Spor salonundaki koltukların tamamı yenileriyle değiştirilip, güvenlik ve tedbir amaçlı korkuluklar yapılıyor. Basket sahasının çevresi çarpma minderi ile kaplanarak potalar yenilenecek. Tadilat çalışmasının Ekim ayı içinde bitirilmesi planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817