ÜLKÜCÜ GENÇLER SOKAK SOKAK BONZAİ BİLDİRİSİ DAĞITTI
 Ülkü Ocakları Körfez Şubesi üyesi gençler, ilçede tehlikeli boyutlara ulaşmaya başlayan Bonzai kullanımı ile mücadele etmek için kolları sıvadılar. Ercan Demireli tarafından hazırlanan broşürler, gençlere uyuşturucu tuzağı kurulan alanlarda ve sokaklarda dağıtıldı.

Toplumsal konularda daha etkin olarak görev yapmaya hazırlanan Ülkü Ocakları, son zamanlarda gençlerin bulaştırılmaya çalıştıkları ve polisin de alarm verdiği Bonzai kullanımına el attılar. Ercan Demireli tarafından hazırlatılan uyarıcı pankartlar ilçenin çeşitli noktalarına asıldı. Daha sonra da bastırılan 2 bin adet broşür, sokaklarda, internet cafe ve gençlerin takıldığı benzeri yerlerde dağıtıldı. Dağıtılan boşürlerde, ‘’Uyuşturucuya hayır’’ başlığı altında Bonzai maddesinin neden yapıldığı, etkileri, zararları ve kullanan kişideki belirtileri sıralanarak, aileler uyarılıyor.

Vatandaşlar tarafından da desteklenen uyuşturucu maddeyle mücadele etkinliğinin bir başlangıç olacağı ve duyarlı Ülkücü Gençliğin toplumsal konulara el atmayın sürdüreceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817