YARIMCA HALKINDAN DEPREM  BÖLGESİNE RAMAZAN YARDIMI

Yaşanan bu büyük felaketin ardından depremin vurduğu şehirlere ülke genelinden yardımlar gönderildi.

STK’LAR DESTEK VERİYOR

1999 yılındaki büyük depremi yaşayan Kocaeli’den de tırlarca yüklü yardım malzemeleri afetin etkili olduğu kentlere ulaştırıldı. Yapılan ayni ve nakdi destekler, bölge halkına sorunsuz şekilde ulaştırıldı. Kent genelindeki sivil toplum kuruluşları da deprem organizasyonlarına büyük destek verdi.

YAVUZ VE BERABERİNDEKİ HEYET GÖTÜRDÜ

Son olarak Yarımcalılar Birlik, Beraberlik ve Dayanışma Derneği yönetiminin öncülüğünde toplanan yardım malzemeleri Hatay’a götürüldü. Malzemeleri bölgeye dernek başkanı Atakan Yavuz ile birlikte Ragıp Karabay, Ahmet Üzümcü, Harun Burak Hepgüler ve Muharem Can Tafran götürdü. Heyetin yapılacak koordine ile ihtiyaca göre malzemeleri dağıtacağı bildirildi.

RAMAZAN ÖNCESİ DESTEK

Yapılan çalışma ile ilgili açıklama yapan Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz, “İnşallah ülkemiz bir daha böyle felaketler yaşamaz. Yarımcalılar Derneği olarak mübarek Ramazan ayı öncesin depremzede vatandaşlarımıza, Yarımca halkının dayanışmasıyla hazırlanan kolilerini ulaştıracağız. Gıda malzemelerinin yanı sıra kolilerde temizlik ürünleri, su, ıslak mendil gibi malzemeler de alıyor. Tüm Yarımca halkından Allah razı olsun. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817