Yeniyalı’da Büyük Gün

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatında Seçim Koordinasyon Merkezi’nin mahallelerdeki irtibat bürolarının açılışlarının sonuncusu bu akşam Yeniyalı Mahallesi’nde gerçekleşecek. AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Körfez Belediye Başkan adayı olan Şener Söğüt’ün yine bir gövde gösterisi yapmaya hazırlandığı bu önemli organizasyonun büyük ses getirmesi bekleniyor.

BÖLGENİN ADAYI TUNA

AK Parti’nin yıllardan beri en yüksek oyu olduğu bölgelerden biri olarak bilinen Yeniyalı Mahallesi’ndeki Seçim İrtibat Bürosu açılışına parti yönetiminin yanı sıra bölgenin meclis üyesi adayı da olan partinin eski ilçe başkanlarından Ramazan Tuna’nın da ev sahibi olarak bulunması bekleniyor. Başkan Tuna'nın programda duygusal ve coşkulu bir konuşma yapması bekleniyor. 

AÇILIŞ ÖNCESİ KORTEJ

AK Parti Körfez İlçe Yeniyalı Mahallesi Seçim İrtibat Bürosu açılışı saat 21.45’te gerçekleşecek. Açılış öncesinde belediye başkanı Şener Söğüt, Cumhur İttifakı destekçileri ve Yeniyalı Mahallesi sakinleri 21.30’de bölgedeki Saat Kulesi önünde toplanacak ve kortej halinde büroya kadar yürüyecek.

YENİYALI’YI SÜSLEDİLER

Bu arada AK Parti’nin Yeniyalı Mahallesi’ndeki final açılış programı öncesinde AK Parti teşkilatları mahallenin belirli bölgeleri ve açılışın yapılacağı bölgede süsleme çalışmalarını tamamladı. Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, meclis üyesi adayı Ramazan Tuna, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Öztürk, ilçe yöneticileri ve partililer de çalışmaları denetledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817